Onsdagsgolfen 2020 

Resultat Onsdagsgolf 2020-07-08

Meningen med Onsdagsgolfen är att alla ska ha en trevlig stund på golfbanan och att få in nya medlemmar och nybörjare i golfgemenskapen.

Bestämmelser
Onsdagsgolfen är öppen för alla, spelas varje onsdag från mitten av maj till mitten av augusti. Starttid: under eftermiddagen och fram till 18.00 (=senaste starttid).
Tävlingen genomförs över 13 hål ( 1–11 och 17-18 ) och alla spelar från röd tee. Tävlingsform slaggolf ( MAX = PAR + 5 ).
Både brutto- och nettoresultat skall redovisas. Var och en ansvarar för registrering av handicapändring på ”min golf”. Resultatet för hål 1 – 11 är handicapgrundande.

Bollränna gäller under tid då tidsbokning inte är obligatorisk.
För att snabba upp spelet rekommenderas trebollar. Minst 2 deltagande spelare i varje boll. Det räcker med ett scorekort per boll. Spelare för själva in sitt resultat på startlistan, både brutto och nettoresultat. I år kör vi utan startavgift och följaktligen inga priser p g a de restriktioner som gäller.

Mästare i Onsdagsgolfen blir den som efter alla deltävlingarna har lägst snittresultat för de 7 bästa rundorna. Vid lika nettosnitt vinner den som har lägst exakt hcp.

X