Onsdagsgolfen 2020 

Slutresultat Onsdagsgolf 2020

Säsongen är nu färdigspelad och vi återkommer i mitten av maj nästa år.

Tack alla som varit med och spelat, det har varit det högsta deltagarantalet vi haft de senaste tio åren.

Meningen med Onsdagsgolfen är att alla ska ha en trevlig stund på golfbanan och att få in nya medlemmar och nybörjare i golfgemenskapen.

Bestämmelser
Onsdagsgolfen är öppen för alla, spelas varje onsdag från mitten av maj till mitten av augusti. Starttid: under eftermiddagen och fram till 18.00 (=senaste starttid).
Tävlingen genomförs över 13 hål ( 1–11 och 17-18 ) och alla spelar från röd tee. Tävlingsform slaggolf ( MAX = PAR + 5 ).
Både brutto- och nettoresultat skall redovisas. Var och en ansvarar för registrering av handicapändring på ”min golf”. Resultatet för hål 1 – 11 är handicapgrundande.

Bollränna gäller under tid då tidsbokning inte är obligatorisk.
För att snabba upp spelet rekommenderas trebollar. Minst 2 deltagande spelare i varje boll. Det räcker med ett scorekort per boll. Spelare för själva in sitt resultat på startlistan, både brutto och nettoresultat. I år kör vi utan startavgift och följaktligen inga priser p g a de restriktioner som gäller.

Mästare i Onsdagsgolfen blir den som efter alla deltävlingarna har lägst snittresultat för de 7 bästa rundorna. Vid lika nettosnitt vinner den som har lägst exakt hcp.

X