Bli sponsor!

Som sponsor i Östra Göinge Golfklubb ger ni stöd till en förening som entydigt ägnar sig åt sporten/fritidsverksamheten golf.

Golfen passar alla slags utövare; gammal som ung, man som kvinna, proffs som amatör. Alla kan träna och spela efter de egna, personliga förutsättningarna och på det sättet är golfen den perfekta friskvårdssysselsättningen för de flesta.

Som sponsor i golfklubben visar ni upp ert företag med dess produkter och tjänster på olika platser inom klubbhusområdet och på golfbanan. Många reklamplatser är väl synliga från Riksväg 19 och har man sin reklam på en av klubbens golfbilar så kan reklambudskapet dyka upp var som helst inom klubbens 57 hektar stora markområde.

Som sponsor ska man naturligtvis utnyttja möjligheten att spela golf med olika intressenter. Säg vilken annan aktivitet som ger möjlighet till positiv ”närkontakt” under fyra till fem timmar med golfspelande kunder eller leverantörer. Det kan innebära unika affärsmöjligheter som den smarte sponsorn ser till att utnyttja.

Golfen är bra för alla!

X